UXDE dot Net Wordpress Themes

Stille plekken voor stoute seks

op

Stille plekken voor stoute seks

Mag het voor jou wat pikanter in de slaapkamer? Zoek dan een andere plek op voor een  potje stoute seks! Die kan je hebben op plekken waar het eigenlijk niet mag, zoals publieke  plekken waar je betrapt kan worden.

Vrijen op openbare plaatsen lijkt simpel, maar is het niet. Vaak hangen er camera’s voor de  veiligheid, zoals in tankstations. Of kan het minste geluid jullie verraden, zoals in een  bibliotheek. Waar dan wel nog terecht kan voor stoute seks? Probeer een van deze drie  stille ­ maar wel nog steeds openbare ­ plekken:

  • In de auto
    Op het web vind je gemakkelijk ​ een paar standjes om uit te proberen in een wagen​ .  Let op, het wordt snel heet in een auto (niet alleen figuurlijk) dus zorg ervoor dat je  niet van je stokje draait. Is de wagen niet van jou? Laat dan geen bewijsmateriaal  achter op de ramen dat zichtbaar wordt de volgende keer dat de ramen vanbinnen  aandampen. Parkeer ook zeker je wagen voor je van bil gaat. Je wil de zevende  hemel zien, maar niet door eerst te sterven in een gruwelijk verkeersongeval.

 

  • In het kleedhokje
    In het zwembad staan er kleedhokjes en daar loopt maar zelden iemand rond die je  komt lastigvallen. Het zijn ook meestal ‘echte’ deuren in plaats van gordijnen zoals in  een winkel. Als je buiten de spitsuren gaat (woensdagnamiddag en zaterdag) dan  kan het er best rustig zijn, maar toch nog ‘publiek’ genoeg om spannend te zijn. Let  op: een gil kan er flink nagalmen!

 

  • Achter de kerk
    Niemand gaat voor de lol rondjes lopen om een kerk. Sluip dus naar achteren voor  een ongestoord potje in de buitenlucht. Vermijd zeker de uren dat er een mis wordt  gehouden, tenzij je graag door de kerkgangers in je ontucht wil worden betrapt.

Bij deze drie tips moet je je er wel goed van bewust zijn dat ‘openbare schennis van goede  zeden’ een strafbaar feit is. En daar wordt al helemaal niet mee gelachen als er kinderen in  de buurt zijn. Voor je dus in het zwembad van bil gaat, luister je best eerst of er kinderen in  het hokje naast dat van jou zitten.

En als je een potje gaat vrijen op de parking, parkeer dan  niet vlak voor de speeltuin. Let ook op voor een camera, want een filmpje kan in een paar seconden op het internet  belanden. Je stoute seks op een stille plek wordt dan al heel snel een wereldwijde ‘fail’ ­ die  met een beetje slecht geluk ook in de mailbox van je baas belandt. Wil je nog meer ideeën  voor opwindende seks, geslaagde afspraakjes of online daten? ​

Meer advies vind je op  www.rendez­vous.be

Over de auteur

Sébastien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *