UXDE dot Net Wordpress Themes

Man + lingerie = schaamte?

op

Man-lingerie-schaamte-datingblog-rendez-vous

Een man in een lingeriewinkel, gegarandeerd gênant? No way! Hier vind je vijf handige tips om je behoorlijk te gedragen (zodat je de volgende keer ook mee mag!)

Lingerie is al lang niet meer iets dat vrouwen in hun eentje gaan kopen. Het is veel spannender om samen naar een lingeriewinkel te trekken en een sexy setje uit te zoeken. Toch zijn er nog veel mannen die niet goed weten hoe ze zich moeten gedragen, en daarom zet rendez-vous vijf tips op een rijtje. Zo weet je wat er van jou als man wordt verwacht, en is er op z’n minst al één soort ‘winkelen’ waar je voortaan met veel plezier naar uitkijkt!

TIP 1: De juiste maat

Zoals je al eerder kon lezen, zijn borsten bijzondere ‘dingen’. En die ‘dingen’ hebben een maat. Dat wil zeggen een cupmaat ( A tot E of groter) en een getal (Frans, Europees of Brits). Om deze te weten te komen, meet je borstomtrek net onder de borsten (het getal) en de omtrek met de borsten erbij. De verhouding tussen die twee is de cupmaat . Om geen onnozel figuur te slaan in de winkel (“Ehm, ze zijn ongeveer zo groot als appelsienen, mevrouw”), spiek je voor je vertrekt best even in het etiketje in de bh’s van je partner.

TIP 2: De verkoopster

De meeste lingeriewinkels hebben één of meerdere verkoopsters. Vergis je niet, het zijn geen student-verkoopster die even wat geld komen bijverdienen. Deze dames hebben klasse en stijl, en kunnen vaak al in één oogopslag de maat van een buste inschatten. Je spreekt hen dan ook heel beleefd aan, en houdt je – ongetwijfeld hilarische – tepelmopjes  beter voor jezelf.

TIP 3: De pashokjes

Als je samen een paar ‘setjes’ (ja, zo heet een bh met een bijpassend broekje erbij) hebt uitgezocht, is het tijd om te passen. Dit is een moment om even te gaan zitten en op adem te komen. Wat je vooral niet doet is loeren naar andere vrouwen in hun ondergoed in de pashokjes. En je vermijdt zeker om aan je partner voor te stellen om het setje van het tienermeisje in het hokje ernaast te proberen!

TIP 4: Hands off!

Je snapt het al, lingeriezaken zijn vaak zeer stijlvol en je hoort je te gedragen. Met andere woorden: je gaat niet roepen hoe sexy je partner is, fluit haar niet na, en kruipt zeker niet met haar het pashokje in om even stoom af te blazen.

TIP 5: Betalen

Verwacht een vrouw dat jij haar ondergoed betaalt? Dat vraag hangt af van de situatie. Koopt ze het setje duidelijk voor jou om je een plezier te doen omdat je het zo mooi vond? Bied dan zeker aan om het te betalen. Is het gewoon een setje om in de week te dragen? Dan betaalt ze het eigenlijk zelf – jij koopt je onderbroeken en sokken toch ook zelf? Vond je het een aangename ervaring en wil je in de toekomst graag nog een keer mee? Bied dan aan om bijvoorbeeld dat bijpassende kanten stringetje te betalen, daar vergroot je je kansen drastisch mee!

Heb jij nog tips voor mannen in een lingeriezaak?

Over de auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *