Over Rendez-Vous.be

Geschreven door op

new_logo

 

Rendez-vous.be, opgericht in 1997 en pionier op de Belgische markt, werd op enkele jaren tijd de meest succesvolle datingsite in België. Rendez-Vous laat u kennismaken met de vrijgezellen in uw regio – dit zowel om nieuwe vrienden te maken als om de liefde tegen te komen.

Rendez-Vous.be organiseert het hele jaar door ook verschillende evenementen voor vrijgezellen, waardoor u op een losse manier nieuwe, leuke singles kunt ontmoeten. De website is een veilige ontmoetingsplaats die u toelaat op een eenvoudige manier berichten te bekijken, uit te wisselen en te chatten.

De Rendez-Vous datingblog, een blog geschreven door een team die gespecialiseerd is in liefde en ontmoetingen. U vindt er niet alleen adviezen en analyses op, maar ook allerlei tips van experts… Dit om zowel singles als koppels te ruggensteunen in hun dagelijks leven.

 

Waarom kiezen voor Rendez-Vous.be ? 

  1. Vertrouwen : Rendez-Vous.be garandeert u een veilige ontmoetingsplaats dankzij onze moderatoren. Zij houden een oogje in het zeil door foto’s, publieke berichten, mededelingen te valideren en direct te reageren indien er een probleem zou zijn.
  2. Veiligheid : Rendez-Vous verzekeren u uw persoonlijke gegevens (e-mail, telefoonnummer,…) te beschermen. U en alleen u beslist of u uw gegevens wilt delen met de andere leden. Ze garandeert u ook veilig online te kunnen betalen dankzij onze partnership met Ogone. U hoeft zich geen zorgen te maken en u riskeert helemaal niets !
  3. Leider
    Rendez-Vous.be is de eerste Belgische datingsite die dagelijks meer dan 40 000 vrijgezellen online samenbrengt in de drie regio’s: Vlaanderen, Wallonië en Brussel.
    Bekijk de getuigenissen van de andere vrijgezellen en kom de liefde tegen op Rendez-Vous.be.