UXDE dot Net Wordpress Themes

Waarom zijn privéfoto’s een troef op datingsites?

op

Screen Shot 2017-12-05 at 14.46.40

 

Een van de grootste zorgen van gebruikers van datingsites is de bescherming van hun privacy. Daarom weigeren velen een foto op hun profiel te plaatsen. Hoewel bezorgdheid over je rivacy op het internet vaak terecht is, is iedereen het er ook over eens dat een profiel zonder foto een beetje verdacht is. Gelukkig bestaat er een oplossing voor dat dilemma: privéfoto’s.

 

Profielfoto’s: een kwestie van betrouwbaarheid

Beeld je eens in dat je op je privéaccount van een datingsite een bericht hebt ontvangen. Je klikt op het bericht en je ziet dat de man of de vrouw die je wel ziet zitten, geen profielfoto heeft geplaatst. En of je dat nu leuk vindt of niet, iedereen kijkt eerst naar de foto op een profiel. Niet alleen om te weten of je de persoon in kwestie aantrekkelijk vindt, maar ook uit reflex, omdat je graag wilt weten hoe je gesprekspartner eruit ziet. Een gesprek aanknopen met iemand van wie je niet het minste idee hebt hoe hij of zij eruit ziet, zet onze hersenen aan het werk… en aan het fantaseren. De meeste gebruikers van datingsites gaan echter niet online om te fantaseren. Ze zijn op zoek naar de ware liefde. Eén of meerdere profielfoto’s plaatsen is dus al een manier om je potentiële partner op zijn of haar gemak te stellen. En natuurlijk ook om te vermijden dat ze al meteen op de vlucht slaan omdat ze vrezen dat je er niet uitziet…

​Ga nu naar Rendez-Vous.be en probeer het zelf uit. Maak in enkele seconden uw profiel aan en amuseer u gedurende 3 dagen volledig gratis.

 

Bescherming van de privacy

Er kan natuurlijk nog een andere reden zijn om geen profielfoto’s op een datingsite te plaatsen: misschien zit ook een collega, een naaste, een buur… regelmatig op de site. Online duidelijk maken dat je op zoek bent naar liefde is natuurlijk nog een andere zaak dan zoiets te bekennen in je professionele of persoonlijke omgeving. Hoewel de meeste datingsites een totale discretie aan hun gebruikers kunnen garanderen, is de wetgeving in verband met privacy tegenwoordig niet meer waterdicht. Dat is de reden waarom duizenden nog altijd geen foto bij hun profiel plaatsen bij hun zoektocht naar een soulmate.

 

Belang van privéfoto’s

Maar zoals gezegd bestaat er een doeltreffende oplossing voor al die kopzorgen: privéfoto’s. Laat dat nu net een van de diensten zijn waarvan je op Rendez-Vous.be gebruik kunt maken. Hoe het werkt? Heel simpel. Als een profiel je interesseert, kun je aan de persoon in kwestie vragen om aan zijn of haar lijst met contactpersonen te worden toegevoegd. Of je kunt iemand anders tot jouw lijst toelaten. In dat geval krijgt je contactpersoon ook je privéfoto’s te zien. Met deze oplossing kun je dus te allen tijde zelf bepalen wie je foto’s mag zien. Hierdoor maak je een ‘shortlist’ aan van de personen die je beter wilt leren kennen. Terwijl de meeste datingsites die optie nog altijd weigeren te gebruiken, heeft Rendez-Vous.be intussen goed begrepen hoe belangrijk het is om je foto’s op het internet optimaal te beschermen. Wij blijven dan ook werken aan een zo veilig mogelijke dienstverlening voor onze gebruikers…

 

www.rendez-vous.be verbindt er zich toe om je gratis en beveiligd de beste datingdiensten op het internet aan te bieden. Aarzel daarom niet langer en schrijf je meteen in!

Over de auteur

Sébastien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *