UXDE dot Net Wordpress Themes

Verleiden voor beginners

op

verleiden_voor_beginners_big

Verleiden – moeilijk? Rendez-vous verzamelt een aantal tips om gemakkelijk toe te passen als je versierkunst wat aan de houterige kant is.

Er zijn een aantal basics van het verleiden die je kan leren. Het eerste is hoe je overkomt, het tweede hoe je je gedraagt, en het derde hoe je praat. Hieronder vind je enkele tips om je hierbij te helpen.

  1. Hoe komt je over?

Het zijn niet altijd de knapste mensen die het beste kunnen flirten! Er leuk uitzien helpt natuurlijk wel, maar zelfvertrouwen werkt nog veel beter. Zelfzekerheid is aantrekkelijk. Laat dus zeker je zenuwen thuis, en ook je minderwaardigheidscomplex.

Een tweede, heel erg aantrekkelijke eigenschap is interesse. Iedereen is geflatteerd als je oprecht geïnteresseerd bent in wat hij/zij te vertellen heeft. Hou dus zeker je aandacht bij het gesprek. En bij één persoon!

Een derde eigenschap die heel hoog op het flirtlijstje staat, is humor. Breng ook je goede humeur mee – dat werkt aanstekelijk!

  1. Wat doe je?

Er zijn een paar dingen die je met je lichaam kan doen om goed te flirten. Het eerste  en meest belangrijke aspect van lichaamstaal bij flirten is oogcontact maken. Het heeft geen nut complimentjes op iemand af te vuren als je die persoon niet eens recht in de ogen durft te kijken.

Als je met iemand staat te praten, neem dan een open houding aan. Richt je lichaam naar je gesprekspartner en leun een beetje naar hem/haar toe. Kruis je armen niet (dat ziet er defensief uit) en zet je benen niet te wijd open (dat ziet er agressief uit).

Als je je goede humeur hebt meegebracht, dan zal het zeker niet moeilijk zijn om te glimlachen. Een glimlach ontspant de sfeer, en je kan er ook heel sexy mee uitzien!

Ben je goed op dreef? Probeer dan af en toe je gesprekspartner aan te raken. Uiteraard niet op seksuele plekken, maar aan de arm of de schouder. Als je zit, kan je ook en keer de knie aanraken (als je durft).

  1. Wat zeg je?

Vermijd foute openingszinnen en hou je aan de raad van Régine: zeg gewoon hoe je je voelt. Toegeven dat je wat zenuwachtig bent, kan heel kwetsbaar en eerlijk overkomen. Het breekt ook meteen het ijs en je weet wat te vertellen. Tenzij je natuurlijk staat te beven van de zenuwen en je drankje op je gesprekspartner morst…

Hou het luchtig, ga niet meteen filosoferen ‘over het leven en de liefde’. Een flirterig gesprek verloopt vlot en beide partijen zijn even vaak aan het woord. Het is een spelletje pingpong, geen triathlon.

Een complimentje op zijn tijd doet wonderen. En wie zich echt goed voelt, kan in het gesprek hier en daar subtiel een double-entendre verwerken. Speel met de dubbele betekenis van sommige woorden en geef zo het gesprek een sexy draai. Let op: dit moet je alleen doen als je heel goed weet waar je mee bezig bent! De lijn tussen grappig-sexy en creepy-vunzig is namelijk heel erg dun!

Heb jij nog verleidingstips die werken?

Over de auteur

Sébastien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *