UXDE dot Net Wordpress Themes

Seks op openbare plaatsen

op

shutterstock_120670384

 

De liefde bedrijven op een publieke plaats is ontzettend spannend. De kans dat je betrapt wordt, is groot en dat maakt het des te opwindender! Maar… wat weet jij eigenlijk over seks op openbare plaatsen?

Vrijen op een plek waar je betrapt kan worden, dat is lekker spannend! Je zintuigen staan op scherp en alles is veel intenser. Als dit klinkt als een geweldige ervaring die je ook eens met je partner wil beleven, dan lees je best eerst even verder (want het is helemaal niet zo gemakkelijk als het lijkt!).

1)      DE WET

Als je seks wil hebben op een openbare plaats moet je stil en onopvallend te werk gaan, want als je wordt ontdekt dan kan de politie er worden bijgehaald. Seks op openbare plaatsen is namelijk strafbaar! Het heet ‘openbare schennis van de goede zeden’ en je kan er een fikse boete voor krijgen. Ben je jong en is het je eerste keer, dan kan het zijn dat de politie je gedrag door de vingers ziet. Maar daar reken je beter niet op als je eraan begint!

2)      GEVAAR

Je kleren uitdoen en even lekker van bil gaan, daar kan je soms ongestraft mee wegkomen. Maar er zijn plekken waar de gevolgen het risico niet waard zijn. Zijn er bijvoorbeeld kinderen in de buurt? Dan kan je er zeker van zijn dat de politie extra hard zal optreden! Staat er ergens een bewakingscamera? Dan kan je escapade opduiken op YouTube en in de mailbox van je baas! Lopen er veel mensen met honden rond? Doggy style is minder sexy als een loslopend keffertje in je blote billen bijt…

3)      GEVOLGEN

Surf even rond, op het web vind je voldoende getuigenissen van uit de hand gelopen vrijpartijen. Zoals deze: twee collega’s die van jetje gaven in de toiletten van de lobby waar ook klanten werden ontvangen, waren vergeten… de deur op slot te doen! Ze verloren die dag niet alleen een belangrijke klant maar ook hun job. Er is ook het verhaal van een jong, pasgetrouwd koppel dat op weg was naar familie. De kersverse echtgenoten konden zich niet inhouden, van het een kwam het ander en de man verloor de controle over het stuur. Ze belandden samen in de voortuin van de ouders van het meisje. De schoonouders van de jongen konden helemaal niet om de schade lachen!

4)      ALTERNATIEVEN

Ben je echt op zoek naar manieren om wat extra pit in je liefdesleven te stoppen? Dan zijn er nog genoeg andere opties om het vuur wat hoger te stoken in de slaapkamer. Zo vind je op deze blog bijvoorbeeld een artikel met enkele handige tips om een paar kinky dingen uit te proberen die weinig of geen geld kosten. Als je graag zonder risico ook buitenshuis geprikkeld wil worden, dan kan je met elkaar aan sexting doen. Zoek je nog andere vormen van inspiratie, dan vind je met een paar muisklikken op het web zeker en vast wat je zoekt!

Wat vind jij van seks op openbare plaatsen?

Over de auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *