UXDE dot Net Wordpress Themes

Hoe vrouwen mannen testen ?

op

Hoe vrouwen mannen testen

Heb je soms het gevoel dat je als man door een vrouw wordt getest? Dat ze er alles aan  doet om je onzeker te doen voelen? En dat je even weet je niet wat gedaan? Hier vind je vijf  voorbeelden van dit ‘testgedrag’ en hoe jij ermee kan omgaan:

1) Zij verzet de afspraak naar later

Heeft ze een goede reden? (Voorbeeld: ik zit met mijn moeder op de ​ Spoed  ​ omdat  ze net een beroerte heeft gehad.) Dan is ze je niet aan het testen. Het is gewoon een  vervelende samenloop van omstandigheden ­ maak je geen zorgen en plan gewoon  een volgende date als die lastige situatie is opgelost! Heeft ze geen goede reden?  Dan heeft ze gewoon niet echt interesse in jou. Want als ze je echt wil zien, zal ze zo  lang niet willen wachten!

2) Zij laat jou altijd alles betalen

Is zij een arm studentje en zit jij er warmpjes bij? Ofwel stop je met mopperen, ofwel  zoek je dates die niks kosten, ofwel zoek je iemand met een eigen inkomen. Is zij  een vrouw die wel al zelf de kost verdient? Dan is ze je niet aan het testen, ze is je  aan het uitmelken! Wijs haar erop en als ze weigert om bij te leggen, is het tijd om  afscheid te nemen…

3) Zij geeft je kritiek in het openbaar

Dat is geen test. Ofwel voelt ze zich niet goed en moet je dringend ergens rustig  gaan zitten en uitzoeken wat er scheelt, ofwel ben jij gewoon zelf erg vervelend aan  het het doen. Het is geen test, het is een signaal dat er iets scheelt met haar, of met  jou. Als het je stoort, ga dan even rustig zitten en praat erover!

4) Zij is agressief

Dat is geen test. Het is geweld, een duidelijke vorm van misbruik. Dat moet je niet  tolereren, daar moet je meteen een einde aan maken! Maak jezelf niets wijs, dit  wordt niet beter. Zij heeft hulp nodig. Dringend.

5) Zij flirt met andere mannen

Dat is wél een test. Een hele simpele: geef je om haar of niet? Ze is duidelijk onzeker  en wil van jou horen dat je haar helemaal voor jou alleen wil. En als het even kan,  met een beetje drama zodat jullie daarna heerlijke make­upseks kunnen hebben.

Je ziet het: in de meeste gevallen is een vrouw je niet aan het testen. Ofwel maakte ze  misbruik van je, ofwel stuurt ze je een signaal dat er iets scheelt. Vermijd het om theorieën  te gaan toepassen over ‘hoe je moet reageren als een vrouw je test’. Met humor (of in  ergere gevallen met dominantie) los je maar zelden dit soort problemen op. Wil je nog meer  tips over daten? ​ Meer advies vind je op www.rendez­vous.be

 

Over de auteur

Sébastien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *