UXDE dot Net Wordpress Themes

Hoe kies je uit al die online profielen?

op

shutterstock_184322438

Rendez-Vous brengt dagelijks meer dan 40.000 singles samen uit Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Eén van hen is misschien de liefde van je leven. Hoe ontdek je, tussen die duizenden profielen, wie er écht bij je past?

Alles begint natuurlijk met zelf een profiel aan te maken (op Rendez-Vous is dat gratis!). Dat is niet alleen nodig om je zichtbaar te maken voor potentiële partners met gelijkaardige interesses, het is ook een goede manier om te ontdekken wat jij zelf wil. Door al die informatie in te vullen, word je zelf ook aan het nadenken gezet. Wat vind jij eigenlijk interessant bij andere mensen en aan welke dingen hecht jij belang?

De volgende stap is op zoek gaan naar interessante matches. Dat kan op basis van geslacht, plaats of leeftijd met de knop ‘eenvoudig zoeken’. Ben je op zoek naar iemand met specifieke interesses, zoals brocante, tango of klimsport? Gebruik dan de knop ‘gedetailleerd zoeken’. Wil je weten wie zich nieuw heeft ingeschreven? Klik dan op ‘portaal’ en krijg toegang tot de recentste leden, de meest bezochte profielen en die mensen die het dichtst bij jou in de buurt wonen.

Genoeg gebladerd en klaar voor het echte selectiewerk? Hieronder vind je een overzicht van elementen waar je rekening mee kan houden tijdens je speurtocht:

  • Foto
    Dit is vaak het eerste dat opvalt aan een profiel. Is er iets dat in het oog springt? Pretoogjes die een optimistische levensgenieter verraden? Een schattige glimlach die vraagt om meer? Een juweel dat stijl en klasse uitstraalt? Of een zonnige foto waar de zorgeloosheid van afspat? De persoon in de profielfoto hoeft geen Miss of Mister Universe te zijn om iets te hebben wat jou bijblijft of waar je spontaan van gaat dromen. Deze instinctieve reactie kan je prima helpen tijdens je selectie!
  • Pseudoniem
    Voor sommige mensen is een pseudoniem een deel van de puzzel die hun persoonlijkheid uitmaakt. Een soort geheime code die alleen kan worden gekraakt door iemand die wordt binnenlaten in hun leven of hun hart. Intrigeert een cryptische omschrijving jou of stoot de geheimzinnigheid ervan je af? Dit zegt veel over de persoonlijkheid waar jij naar op zoek bent.
  • Verlangens, interesses en voorkeuren
    Als een foto of een pseudoniem je aanspreekt, lees dan gronding het profiel. Hieruit kan je al heel veel opmaken. Ga er niet van uit dat je ideale maatje exact dezelfde hobby’s zal hebben. Vaak gaat het er juist om dat je elkaar aanvult en aanmoedigt om nieuwe dingen te ontdekken.

Quiz&Klik
Sommige profielen hebben een Quiz&Klik die je kan invullen, een snelle online quiz die is opgesteld door de eigenaar van het profiel. Gemakkelijk om snel af te tasten of jullie zouden matchen of niet op andere vlakken dan die die vermeld staan op het profiel.

Heb je met al deze elementen rekening gehouden en zie je iemand wel zitten? Klik dan op de knop ‘een bericht sturen’, net onder de profielfoto. Zo stuur je een privébericht. Is die persoon online? Klik op de knop ‘chatten met hem/haar’. Je kan ook iets schrijven op het prikbord van die persoon. Is dit te direct? Stuur een flash, een knipoogje of een smiley en wacht de reactie af. Succes!

Hoe kies jij profielen uit?

Over de auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *