UXDE dot Net Wordpress Themes

En waarom zou u geen beroep doen op bemiddelaars?

op

bemiddelaars

Want u bent dan momenteel misschien wel single, maar dat betekent niet dat u geen vrienden hebt op wie u kunt rekenen. En de vrienden van uw vrienden zijn toch ook uw vrienden? Wanneer zij nieuwe mensen ontmoeten, kunnen deze laatsten misschien ook uw nieuwe vrienden worden. En niemand kent uw voorkeuren beter dan een vriend. Misschien hebt u ooit wel eens via-via een afspraakje gemaakt dat tegenviel, maar toch blijven vrienden uitstekende tussenpersonen om een nieuwe liefde te ontdekken. Waarom zou u die kans aan u laten voorbijgaan?

Gemakkelijk en veilig nieuwe mensen ontmoeten

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: uw toekomstige echtgenoot/echtgenote via vrienden leren kennen, is in de eerste plaats bijzonder handig. Het enige wat u daarvoor moet doen, is leuke dingen doen met uw vrienden en hun vrienden… en er rekening mee houden dat het best mogelijk is dat u een van die laatsten veel beter wilt leren kennen. Een diner, een verjaardag, een drink, een film: al die activiteiten die u wellicht minder gemakkelijk met een onbekende zou doen, kunt u ook in een bekende context doen. Want bestaat er nu iets beters dan een eerste afspraakje in het gezelschap van vrienden? U hoeft dan geen excuses te verzinnen wanneer het toch niet blijkt te klikken en u hoeft zich dan ook niet in alle mogelijke bochten te wringen om een zo goed mogelijke indruk te maken. Voor die goede indruk zorgen uw vrienden wel. Uiteraard kent niet elke vriend iemand die ‘boyfriend material’ of ‘girlfriend material’ voor u is, maar als dat wel het geval is, kunt u alvast in de best mogelijke omstandigheden kennismaken.

Vandaag bieden we u nu de kans om de mogelijkheden van de site Rendez-Vous.be 3 gratis dagen lang uit te proberen, zodat u zich zelf een idee kunt vormen van het potentieel. Klik dan op deze link om het registratie formulier te verkrijgen.. Veel plezier!

Selectie (bijna) op maat

Wanneer een van uw vrienden u aan iemand voorstelt, is de kans al groter dat die persoon u bevalt dan wanneer u in het wilde weg gaat daten. Uw vrienden kennen uw troeven, uw passies en de zaken waarover u geen compromissen wilt sluiten. Zij zullen dan ook niet het risico nemen om u op te zadelen met een aanbidder (aanbidster) die niet aan uw verwachtingen voldoet. Als u idealistisch bent ingesteld, zullen ze hun cynische vriend(inn)en thuis laten en als u vooral op zoek bent naar mensen met een open geest, gaan ze de volgende keer wel op stap met vrienden die iets meer bekrompen zijn. Aangezien uw vrienden alleen maar het beste willen voor u, zullen ze u alleen maar de beste ‘kandidaten’ voorschotelen. Een preselectie die – ook in hun belang – alleen maar positief kan uitdraaien!

Ruimer sociaal netwerk

Uw vrienden spelen een essentiële rol in uw sociale leven. Zonder hen zou dat leven misschien niet zo veel voorstellen. Zodra u uw vrienden zorgvuldig hebt gekozen, hebt u er alle belang bij om ze regelmatig aandacht te schenken. Vergeet daarbij zeker ook niet hun eigen sociale kring. Hun wereld draait ook niet volledig rond u en in hun persoonlijke vriendenkring zitten ongetwijfeld personen die even leuk zijn als u. En zij beschikken dan weer over hun eigen netwerk enzovoort. Uw vrienden zijn ongetwijfeld uw beste bondgenoten wanneer het erop aankomt om nieuwe mensen te leren kennen. Al dan niet passionele vriendschappen ontstaan vaak op basis van reeds bestaande vriendschappen. De vrienden van uw vrienden zijn ook uw vrienden. En misschien zit er ook wel eentje bij die u veel beter wilt leren kennen.

Als u alle vrienden van uw vrienden kent, schrijf u dan nu onmiddellijk en gratis in op www.rendez-vous.be.

Over de auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *